Movies..

Caut un film.Un film bun,preferabil o comedie,preferabil cu adolescenti.Sa nu credeti ca nu am cautat si eu prin cele n site-uri de pe net,dar toate povestile seamana,mai mult sau ma putin.De exemplu:

Varianta 1: The girl e tocilara din fundul clasei,plina de cosuri,ochelari obligatorii,(ne)multumita de viata ei.The boy e cel superb,popular,usuratic si cu un zambet care omoara.In film e categoric minim o scena cu el purtand ochelari de soare.

Actiunea: Printr-un pariu\meditatie sau altceva ei ajung sa se cunoasca.El se indragosteste de ea,mai apar cateva intrigi pe la 50 de minute de film,finalul fiind ea-regina balului.Been there,done that.

Exemple: She’s all that,Picture this.

Varianta 2:The boy e tocilarul plin de cosuri,atasat irevocabil de jocurile video,iar ea e cea mai populara,frumoasa-intotdeauna majoreta-din liceu.

Actiunea: Prin nu-stiu-ce intamplare ea descopera ca tocilarul o intelege de fapt mult mai bine decat dulapul de iubitul ei.Intriga? Nu e chiar nevoie,eventual the ex’ ar impune ceva probleme,dar se rezolva.The end.

Cel mai explicit exemplu: I love you Beth Cooper sau Senior skip day

Ok,stiu ca sunt multe alte filme care sunt originale si le poti revedea fara sa te uiti la ceas,ca „10 things I hate about you”,”A walk to remember” sau „Mean girls”,dar cele mai multe se incadreaza in tiparele de mai sus.

PS: Nu mai e nevoie,cred ca renunt si ma uit la o drama:)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s