I’m a pessimistic but optimistic people really get to me

Daca pui la un loc 5 persoane optimiste si 5 pesimiste,la sfarsitul experimentului cel mai probabil vei avea 9 optimisti si 1 pesimist.Ignoram procesul de inveselire a celorlalti si ne concentram pe cel neconvertit.

Toata lumea il cunoase.Ii oferi inghetata,el se raceste repede.Il servesti cu pizza calda,baga mana in foc ca se va frige.Viata e gri,dar ce conteaza,oricum se sfarseste in 2012.Sau mai repede.

Si pentru ca un defect nu vine niciodata singur,natura l-a inzestrat si cu una dintre cele mai stupide incapatanari.Cine esti tu sa incerci sa il convingi ca daca iese afara nu se va impiedica de groapa aia de pe strada x? Sau ca nu o sa-l calce masina de la Pompe Funebre?

Il stii,il auzi,il simti in spatele tau plangandu-si soarta.

Totusi,te costa atat de mult sa ai o sclipire de optimism in tine? Desigur,optimismul nu inseamna doar sa prevezi o vreme buna intr-o dimineata,ci sa vezi in ploaia aia care ti-a stricat planurile o oportunitate de a te ocupa de ceva ce nu ai mai facut de mult timp.Sau ce-ti place.Sau daca esti optimist vei gasi ceva.

Daca te uiti la statistici,optimistii sunt mai sanatosi,au slujbe mai bune..in sfarsit,nu vad doar lucruri pozitive,ci li se si intampla.Si nu,optimismul si visatorul nebun nu mai sunt sinonime.

Am scris articolul asta gandindu-ma la o persoana care mereu arata suferinda de toate bolile in momentele in care are toate motivele sa fie fericita.

Asa ca inlocuieste-ti enervantul „Nu am sa reusesc niciodata” cu „Pot sa o fac!” pana nu cazi in vreo depresia.Una reala.

Reclame

One response to “I’m a pessimistic but optimistic people really get to me

  1. Unor oameni le place cind sunt compatimiti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s