I wanna be you

Am mai spus ca dispretuiesc oamenii care ar face orice pentru a semana cu cineva,indiferent ca e o vedeta sau o vecina mai cocheta.Pur si simplu,incearca sa fure ceva din altcineva,cu mentalitatea cum ca „daca e bun pentru el e bun si pentru mine”.Si asta vine dupa ce te-ai batut in piept ca nimeni nu e mai bun decat tine,ca manierele tale sunt de ordin regal-fara egal.

Si acum vine intrebarea inevitabila-daca tu esti dă best-de ce trebuie sa-ti imiti vecinul/colegul/prietenul?Fiecare tic,fiecare miscare,care te aduce  inainte sau inapoi,e considerata marfa,tocmai pentru ca nu e creata de tine.Si nu vorbesc despre efectele „de asemanare” pe care le iei inconstient de la o persoana cu care petreci mult timp,ci pur si simplu de fortarea aia stupida de a-ti inabusi propriile impulsuri si de a le urma pe ale altora.

De ce sa nu ai incredere in tine?De ce personalitatea ta nu ar fi capabila sa produca un strop de originalitate,care-culmea-sa fie si ceva bun?Da,stiu,e al naibii de greu.

Oricum,pe genul asta de gandire mizeaza si vedetele,incat orice mica celebritate poate deveni o adevarata muza divina,demna de urmat orbeste.Mai conteaza daca ceea ce face e bine sau nu?Clar nu!Iar apoi toata lumea se mira de ce daca cineva o ia pe un drum gresit,alte sute de adolescenti o iau pe acceasi cale.

Banuiesc ca asta e inca unul din defectele iremediabile ale unui om fara personalitate si fara sanse de a avea una intr-un viitor apropiat.Trist.

Reclame

2 responses to “I wanna be you

  1. Nu ai de gand sa iti pui o categorie”Stiati ca?..”;))

  2. @Alina Stiai ca nu e o idee rea?:>

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s