No more!

De obicei,un om normal incearca sa isi tina prietenii langa el,nu-i asa?Oamenii la care tii,oamenii ale caror pareri conteaza pentru tine,oamenii pe care stii mereu ca te poti baza.Pe astia ii numesti prieteni.

Dar ce faci cu ceilalti,pe care aproape nu ii mai suporti,cu care ai fost o data prieten,dar cu care nu mai vrei sa ai de a face?Poti sa tii un discurs de genul:

„Imi pare rau.Am incercat,dar nu mai merge.Pur si simplu nu mai e ca la inceput.Initial a fost bine,am ras,ne-am distrat..dar acum relatia scartaie.As vrea sa existe si o alta solutie dar..trebuie sa ii punem punct.”

Nu,nu prea poti.Si atunci,cum pui capat telefoanelor si mesajelor offline de pe mess?Sa ignori e simplu,dar e urat.Sa te certi e si mai greu.Il lasi acolo pentru situatile „de urgenta”?

Tu cum procedezi in caz de one side friends?

Reclame

3 responses to “No more!

  1. Pff..de cand nu ai mai scris nimic in „Can’t help giving up”.

  2. Cred ca sinceritatea (sau minciuna) este arma cea mai de temut. Bine…, cum cred ca ne cam facem prieteni asemeni noua sau pe aproape, trebuie sa inteleaga din prima. Daca nu, ne merita atentia noastra, oricum, deci ignore. Simplu! Si multumesc de vizita!

  3. Cu plăcere,voi mai trece:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s