Just random stupidness

Articolul ăsta e scris de ciudă.De ciudă şi o uşoară dezamăgire.Să încep deci.

Acum câţiva ani,într-o vară,ca orice copil normal,îmi petreceam după-amiezele cu prietenii.Şi aveam noi un loc preferat,un loc unde de vreo 2-3 zile stătea singură o tipă care era evident pusă să stea cu verişorul ei de 3 ani.Eu-fraieră ca întotdeauna când vine vorba de aşa ceva-m-am dus la ea,în ciuda privirilor dezaprobatoare ale prietenilor şi am chemat-o să stea cu noi,pur şi simplu pentru că aşa mi-ar fi plăcut mie să fiu tratată.

De atunci ne-am înţeles,am mai păstrat legătura prin telefon/messenger.Până aici,ceva absolut normal.

Partea care m-a lăsat mască a fost când intră dintr-odată pe mine pe mess şi începe să mă jignească.Reacţia mea a fost un inevitabil „wtf”,mai ales că din câte ştiam,ultima dată când am vorbit ne-am urat „Paşte fericit!”Dar,mi-am stăpânit uimirea şi am întrebat-o dacă e doar o glumă de-a ei.Nu frate,dă-i înainte cu jignirile gratuite,că ele sunt de o indiscutabilă realitate,adevărul pur şi imaculat-din mintea ei.

Desigur,i-am vorbit frumos,pentru că cerţile ca la uşa cortului nu sunt chiar ceea ce mă caracterizează.Asta ar fi trebuit să o stăpânească,pentru că cel puţin pe mine vorbele respectuase mă dezarmează total,chit că includ o ironie muşcătoare.Da’ de unde..

Şi totuşi mi-e ciudă-cu ce drept vii tu şi îţi începi parodia pe mine,mai ales când mă cunoşti şi nu ai nici-un motiv? Nu ar trebui să îmi pese,dar nu suport prostia-şi nu,alea nu erau replici inteligente.

De acum înainte îmi promit mie însămi că niciodată,dar niciodată nu mai pornesc cu o părere foarte bună despre o persoană pe care abia o cunosc.De acum,acea persoană va trebui să şi-o câştige pe propriul merit şi să mă scutească pe mine de dezamăgiri.

Reclame

4 responses to “Just random stupidness

 1. invatam din greseli, asa ca fii banda cu tine! pe masura ce patim asta, devenim din ce in ce mai selectivi cu oamenii din jurul nostru; cat despre domnisoara, tare as vrea sa stiu care era problema ei (sper ca ai pus-o la punct!)…

 2. Corect, e mai bine sa pleci de la prezumtia de vinovatie decat de la inocenta maxima.
  Nu strica sa fii o fire suspicioasa.

 3. @alexxa,am încercat,dar nu era chip,şi tot ce aş fi reuşit să fac ar fi fost să mă înjosesc pe mine,nicidecum pe ea.

 4. oh! dar cine stie ce s-a intamplat!
  Lumea e rea, iar tu esti inca mica! Banuiala mea e ca cineva a cautat sa bage raca intre voi. Te-ai gandit vreodata daca nu cumva cineva i-a spus niste lucruri nu tocmai frumoase despre tine? Daca nu cumva cineva a fabulat bine de tot la adresa persoanei tale si ti-a creat o imagine ‘dezastru’, astfel ca tipa, usor de dus, s-a lasat influentata de astfel de povesti si apoi a inceput sa ‘turuie’? Evident, chiar si asa, asta nu scuza limbajul ei si comportamentul asta de „tata Leana de la tara”. Ma bucur sa citesc ca nu i-ai raspuns cu aceeasi moneda. Asta dovedeste ca esti net superioara. Keep going! And stay away from fakes!

  PS. Multam de comment, nici eu nu le stiam pe toate. Mi le-a trimis un prieten care stie ca-s pasionata de medicina.

  Numai bine,
  Crisa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s