Când internetul intervine în realitate..

Şi când realitatea virtuală devine realitatea..reală,lucrurile se complică,se încurcă prin reţele de hi5,facebook,myspace sau twitter.Sau bloguri.

Problema e că majoritatea persoanelor care folosesc internetul pentru alte scopuri decât informaţie şi jocuri se împart în 2 categorii,mari şi late:

Prima este formată din anonimi.Şi trăiască anonimul,cel mai curajos blogger,comentator,critic şi hater,omul care poate susţine că nu s-a inventat link-ul care să-l înspăimânte sau site care să-l rănească.Decât spam-ul.

Desigur,există şi subcategoria de anonimi din care mulţi fac parte,care nu vor să-şi dezvăluie identitatea pentru simplul motiv de a putea rămâne sincer în continuare,pentru că altfel este când eşti apărat de anonimitate,altfel scrii,altfel îţi expui sentimentele/trăirile/întâmplările ş.a.m.d.

Apoi este a doua categorie,persoanele care îşi expun tot,dar spre deosebire de cei de mai sus,ei nu au nicio problemă în a-şi etala viaţa personală şi chiar a altora.Mă refer mai mult la specimenele de la tipul hi5 până la facebook,care au o plăcere ciudată de a-şi face public aspectele cele mai intime ale vieţii lor.Nu-i condamn pe cei care au cont pe site-urile respective,arăt cu degetul doar spre numeroasele chestii care dacă înainte se spuneau doar prietenilor apropiaţi,acum sunt împărţite tuturor,ca să vezi generozitate.

Spun asta pentru că m-au uimit situaţii în genul ăsta.Şi sunt conştientă că nu sunt unicele.

Anyway,concluzia mea e că ar trebui să mai încetinim procesul ăsta de ce trăiesc eu ştii şi tu,şi să mai învăluim câteva secrete în misterul jurnalului.

Reclame

10 responses to “Când internetul intervine în realitate..

 1. Sunt periculoase retelele astea gen hi5 , facebook , lipiciosii 😆 .. trebuie sa avem mare grija cu cine socializam 😯 .. !

 2. nu prea se poate; din moment ce esti pe „net”, net-ul e pe tine;))

 3. Apropo de hi5, vad pe unele profiluri niste poze de raman cu gura cascata..si aici ma refer la copilele alea de 11-14 ani, care mai au putin si pozeaza goale, crezand ca sunt ‘$m3k3r3’.. Sincer, mi-e rau cand vad asa ceva.

  • Le face placere sa primeasca comment’uri de genul ” sexy balamuc:X:X:X” sau ” buna buna, te’as lua si eu o tura” :lol:. Mai trist mi se pare faptul ca peste putin timp, fenomenul se poate extinde si pe Facebook, pe care il credeam un pic mai serios.

   • te contrazic..nu ‘se poate’, pentru ca deja s-a extins.. specimenele astea o sa invadeze si facebook-ul..

   • Şi eu credeam Facebook-ul mai..exclusiv,dar se transformă încet-încet într-un nou hi5.Lipsesc profilele kitsch-oase şi pe alocuri nick-name-urile pitzi..Dar mă tem să nu apară şi ele..

 4. o sa invadeze si facebook-ul in totalitate* [uitasem sa zic :”>]

 5. Dupa cum ziceam de invazia facebook-ului.. au inceput sa apara ‘bebelushe smecherite’.. :))

 6. scrisesem si eu un post despre anonimul cu comentariile lui comuniste. oameni care n-au de lucru. cunosc o tipa care si-a pus pe facebook video cand si-o trage. e for real faza. si e trist…cine stie unde se ajunge…

  xoxo,
  miss S

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s