Drama queen

Ştiţi gesturile alea pe care le făceam când eram mici pentru a arăta cum se comportă o veritabilă prinţesă,regină sau divă?Nişte chestii absolut serioase pentru noi,atotştiutorii,cu studii avansate de desene animate,nişte chestii copilăreşti şi drăguţe pentru ăia mari.Vi le amintiţi,da?

Acum luaţi un adult,considerat matur din perspectiva vârstei şi atribuiţi-i conduita de mai sus şi replicile de mai jos:

Ah,dragă,dacă nu plec de aici voi leşina,jur!

O,vai,tocmai am văzut-o pe X.Era să mor,nu alta!

..şi altele de genul,însoţite de alte plângeri,mai multe exclamaţii,mimică de căţel plouat,care se asortează bine cu o mână dusă ostentativ la frunte sau la inimă,pentru a dovedi necredincioşilor durerea şi suferinţa produsă de aceste catastrofe,de altă natură,dar neapărat de aceeaşi gravitate cu problemele celor din Haiti.

Cum ai putea să le desconsideri pagubele,să treci cu vederea faptul că nu le e bine,când părul nu stă aranjat,când au prins azi două semafoare pe roşu,nu contează că le-au trecut pe amândouă pentru că nu era nici urmă de maşină,dar asta înseamnă ghinion,şi oricât de norocoasă e ea de obicei,uite că azi e altfel,o fi de vină pisica aia neagră,bine,avea şi ceva alb pe ea,dar mai ştii,azi e miercuri şi nu e bine,deşi nu e 13,dar are ea o presimţire mai rea şi ah! ce grea e viaţa!Nu ţi-e milă de mine?

Genul ăla de persoane care ar pune un semn de exclamaţie la sfârşitul oricărei propoziţii,dă impresia că Cruella de Vil e modelul desăvârşit de viaţă şi dă oricărui fleac o importanţa de proporţii enorme,cu expresiie feţei şi mimica de vigoare.

Concluzia?Îngrijorează-te,plânge-te,dar fă-o într-un mod serios,cât mai puţin caraghios,altfel nu eşti mai mult decât o drama queen pe care ironia mea nu o va scăpa din ochi.Şi nu voi fi singura.

Reclame

7 responses to “Drama queen

 1. cine face scheme de genu’ sigur are ceva înfipt în poponeaţă şi d-aia are aşa grimase . . . în caz contrar . . .cu siguranţă are nevoie de ce am precizat mai înainte :mrgreen:

 2. Persoane imature care se considera buricul pamantului… prea multa atentie, if you ask me siii prea multe filme americane cu adolescente 🙂 intr’adevar, cu toatele cred ca am avut la un moment dat cate o faza de’asta, chiar daca a fost de scurta durata sau nu ne’am dat seama. Dar vorba ta…una e cand vezi gesturi de’astea la o pustoaica, alta e cand o femeie de 20 si ceva de ani se comporta asa 🙂

 3. Q:am I a drama queen :-s???
  A:NOO!I’m just Paris Hilton ;;)… :))

 4. @Rux:Ele sunt cam sinonime:))

 5. si in legatura q articolu pe care il ai aici
  astea`s fitze , ceva gen „daca nu faci ce spun , plang ”
  :)))

 6. ‘La naibaaaa!’
  [mi-e rau cand ii vad/aud.]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s