Sanity does not turn to Vanity.Not always

E 1 mai,e cald și bine,o vreme imposibil de urât.Dar nu te vei putea bucura niciodată de asta dacă nu te repari pe dinăuntru.

Cunosc mulți oameni minunați,cu multe calități și care ar putea deveni mari caractere,dacă doar ar începe să credă în ei înșine.Nu încurajez megalomania,de care e plin nu doar internetul,ci întreaga lume,ci mâna aceea de oameni inconștienți de capacitatea lor de a se realiza.

Și îi recunoști după privirea mirată când îi abordezi,ușor suspicioasă,refuzând să creadă că sunt destul de buni pentru a se autopromova.

Dragi oameni neîncrezători în forțele proprii,mereu va fi o persoană care să vă admire pentru ceea ce faceți,mereu munca voastră va fi apreciată,iar nimic nu e în zadar,timp irosit.Din contra,vei regreta la sfârșit că nu ți-ai îndeplinit visele din timiditate sau neîncredere.Indirect,din cauza celorlalți.

Ceilalți nu sunt mai buni decât tine,nu-ți sunt superiori,nu fac ceva ce tu nu ai putea.Nu crede în noroc,crede doar în efortul depus și ochii larg deschiși la oportunități.Destinul e o prostie.

Sper,doar sper,ca articolul ăsta să nu fie înțeles ca o încurajare a tupeismului,deja mult prea răspândit și de prost gust,ci a încrederii în sine a acelor puține persoane de valoare.

In order to be irreplaceable, one must always be different.  (Coco Chanel)

Reclame

5 responses to “Sanity does not turn to Vanity.Not always

  1. Secretul vieții e să știi cât să iei din toate câte puțin… și unii, ca în cazul acesta, uită…

  2. Poate era bine sa fii putin mai explicita. Generalizarea extrema dilueaza forta ideii.
    Si destinul nu e o prostie, el exista ! Ai sa incepi sa intelegi asta cand te vei apropia de culmea dealului vietii si ai sa fii sigura cand ai sa incepi sa cobori panta de dincolo de culme…

    • îmi pare rău,nu cred în destin;destinul ți-l faci tu,prin educația pe care ți-o oferă școala sau experiența.Ține de tine.
      Poate a servi a scuză pentru cei cu o viață de care nu sunt mulțumiți,dar viața se poate schimba.Dacă aș crede în destin,ce rost ar mai avea să trăiesc,dacă totul e stabilit și nu mai pot schimba nimic?Deci nu cred.

  3. Pacat ca nu apreciem oamenii deosebiti la adevarata lor valoare…:-<

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s